Vánoční vzpomínka
Anotace: Když jeden z mých nejlepších kamarádů umřel, zanechal tu ženu a pět dětí. Jedno v pěstounské péči.
Sbírka:
Až na vyjímky
Ještě jsme si popřáli
stiskli ruce
ještě jsme se objali
v přátelském obětí
V takové chvíli
dva velcí chapi
neznají dojetí
Přišel podzim
křičící telefon
bolest probudí
Černá zpráva
Hřebík do hrudi
V takové chvíli
i velký chlap
podlehne dojetí
Koukám oknem
od štědrovečerního stolu
při modlitbě za ty
co nemůžou být spolu
Vločky se tmou snášejí
přijmi je prosím
jako kytku mou
přinesenou potají
Přečteno 395x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Isobel, Holis, Dreamer, Ma.Zel, Paulín, Iva Borecká, Perník, Kapka, Zasr. romantik, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)