Nenávidím tě
Anotace: ..za vše se jednou platí...
Zaplatíš za to,
Že jsi mi ho vzal,
Osude nenávidím tě,
Hraješ si na to,
Že jsi král.
Trpěl velkou bolestí,
Všechny kosti zlámané,
Nenávidím tě ,
Lámal jsi mu kost za kostí,
Ruce mé zůstali prázdné.
Mám už jen vzpomínky….
Co je to platné ?!?
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, DalfaSalfa
Komentáře (0)