Smuteční
Anotace: když není veselo
Černou tmou
prodírají se slova
ze vnitř drásají se ven
čekajíce sama
sním si svůj sen
Smuteční síň
chrám mého srdce
zbořen a postaven byl
plakajíce hořce
tělo halí černý tyl
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)