Podzim
Anotace: Bez anotace,bez komentáře..
Na nebi se zas hvězdy třpytí
večer je chladno, krátí se den
na zahradách odkvétá poslední kvítí
i letošní léto změnilo se v sen
Podzim svou paletu barev ukazuje
stínům duší co k spánku se ukládají
hudbu několika tónů rozehraje
a lidé poslední paprsky sluneční rozkrádají
Zoufale smutné je výročí
co podzim mi ho připomíná
když štěstí se zády otočí
nepomůže láska, touha ani víra
Bůh mne opustil
a radost odešla
dne 11.11.2004
Komentáře (2)
Komentujících (2)