Anotace: nebo kdo
Jsi...nešťastně zamilován...??? Ale jsi...jsi myšlenkou a jsi. Existuješ, tedy jsi. Už to je úspěch. V koloběhu života a příbězích lidských osudů.
22.02.2009 13:56:00 | Netty de Touvenell
Víš, Jilope, jsi človíček jako každej jinej... říkám to furt a budu Ti to připomínat zas a znova.. bude líp, ať to zní jako kýč, prostě časem bude a musí být líp....... jen vydrž zlatíčko...
18.02.2009 20:01:00 | Ange Gardien
ani nevíš, jak ti rozumím.. Simíšek má samozřejmě pravdu.. a jestli má život smysl? Ano má! A ty ho najdeš..;) jen v tuhle chvíli v něj nevěříš.. tak jako každý má své špatné období.. ono se to nakonec přece jen změní, neboj =)
18.02.2009 06:23:00 | dream in emptiness
To neví nikdo, a Ty sám to víš nejmíň... Stejně jako já sama nemám absolutně páru, kdo jsem... Ale stačí, když se budeš snažit být tím nejlepším. Dle sám sebe.
18.02.2009 00:17:00 | Simísek