Malíř ode zdi ke zdi
Choré stíny netuší,
že jim černá nesluší,
na štětci zaschlý
ultramarín,
ve verš se halím,
za něj schovávám...
V jasné žluti mizí kal,
malíř včera naříkal,
že ta žlutá vlastně bere
jeho mysli,
všechny tajné, skryté smysly,
a že to bolí...
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, kikis, Tacca, enigman, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)