Dědečkovi
Anotace: Tato báseň patří mému dědečkovi který 17.2.2009 zemřel.
Hvězdičkám na nebi
svou bolest žalujem,
Co jsi náš děděčku
za celý svůj život měl?
Trochu radosti, lásky,
více straosti a bolu,
vše odešlo s Tebou,
nejsme více spolu.
Nám v srdce padá tíž,
že se nám dědečku, drahý,
již nikdy nevrátíš.
Komentáře (1)
Komentujících (1)