Sioux, říjen 1876
Anotace: Od podzimu 1876 to šlo se Siouxy z kopce.
Krajinou ztracenou
vykřeslou měsícem
bez zbytků slávy
skloněné hlavy
muži, ženy, děti jdou
časem co nezastaví
Prostor se pro ně
scvrknul na sílu vlasu
Hubení koně
se táhnou s vleky
ztěžklými vzpomínkou
zapadlých časů
smotaných v přikrývce
za staré deky
Vláčí se s písněmi
přežité zimy
a staré příběhy
už jim jen zbyly
...i tak bych strašně rád
putoval s nimi
Přečteno 307x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zenge, Isobel, Vlk v rouše, Holis, Iva Borecká, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba, Nergal, jita.1965, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)