Vlak
Stojím na kolejích,
kolem točí se sníh,
slyším vzdálený hukot lokomotivy,
v sadu na stromech zmrzlé slívy
prosí o milost.
A já mám zlost.
Prosím všechny svaté,
aby věci dnes zaváté
neztratily smysl jako koleje,
na jaře snad zas poleje,
prosím o milost
a oni maj´zlost...
Vlak mi ujíždí...
Přečteno 302x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, kikis, Severka, enigman, NikitaNikaT., jedam, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)