Jéžišmarjá...ani mi to nemluv...a u nás pořád padá a padá a padá a padá!:o)
23.02.2009 15:24:00 | střelkyně1
Sněhu je všade hafec, ale já dnes měla pěkný den, viz má báseň... okno už neotevírám, pač miláček mne momentálně nemůže zahřát.
20.02.2009 19:32:00 | NikitaNikaT.
Ano máš pravdu dneska je to pech...A nejen dnes...Přijela jsem domů a brodila se ve sněhu...když jsem dorazila domů, byla jsem hotová!A k tomu pořád sněží..Ať už je jaro...
20.02.2009 18:38:00 | Mounkey
nelibi se mi slovo " okřeje " , pusobi mi nečesky, i když trebas je ., nezkoumala jsem to, jen nazor.
20.02.2009 18:04:00 | saddova
Díky tobě, díky vám,
já pozdrav všem tu posílám,
mějte se v tom sněžném čase,
zítra ráda přijdu zase.
20.02.2009 18:00:00 | Kapka