Ledová královna
Anotace: Všude je sníh a tam někde...
Mé slzy zmrzly,mé oči ztvrdly,
necítím zimu,necítím chlad.
Všechno je za mnou,těch tisíc zim,
z vzpomínek zbyl jen matný dým.
Bolest je pryč a slzy s ní,
všude jen chlad okolní.
Všechno splývá v jednom dni,
Ledová královna navždy sní.
Přečteno 343x
Tipy 14
Poslední tipující: Tracy Beakerová, Issa, Holis, ShootingS, Petbab, Aka Kiss, kikis, Alasea, greapy
Komentáře (1)
Komentujících (1)