Slzy.....
Anotace: nikdy nezapomenu...
Slzy po tváři mi stékají,
nechci tomu věřit,
že se takové věci stávají,
chtěla bych čas vrátit.
Proč se to tak stalo?
A co bylo příčinou?
Srdíčko dotlouklo,
a odešlo na cestu dalekou.
Sám jsi říkal,
že bez práce nemůžeš žít,
a ty jsi zrovna pracoval,
když jsi musel odejít.
Osmdesát let krásný to je věk,
když jsi je s náma neoslavil,
měla jsem na tebe vztek,
ale pak mě opustil.
Tvá tvář a vzpomínky,
na to jaký jsi byl
jsou do mého srdce vryty
a nikdy nebudou zapomenuty.
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: floreciente, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)