Depresivní...

Depresivní...

Anotace: (20.2.2009) depresivní emo báseň...:-D achjo...:-D

Přišlo zas období temné...
Nemám o čem psát...
Nepřijdou teď verše jemné...
Když mě nikdo nemá rád...

Nechtěla jsem se pouštět dneska...
Do smutného rýmování...
I přesto, podlehne stolu deska...
Mému smutnému spisování...

Miluju všechny, nebo nikoho?
Jedno je však zcela jisté...
Musím dát ruce už od toho...
Páč není vše hned když se pískne...

Srdce narvané k prasknutí...
Kamarádi v něm ukrytí moji...
Někam si zalezu se svou ctí...
A budu čekat na lásku svoji...

Budu čekat donekonečna???
Autor B.a.r.b.a.r, 20.02.2009
Přečteno 350x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Helena Buchtová, kucky, Aka Kiss, 5thelement, NikitaNikaT., bastien, Morion
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zalezlého člověka hned láska nečeká... je třeba jí jít vstříc... ukázat se.

21.02.2009 00:41:00 | NikitaNikaT.

líbí

Přetečkováno, jinak hezké

20.02.2009 23:28:00 | Morion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel