Sny o Myšlence
Přemýšlím nad květinou
Přemýšlím nad rodinou
Nad Myšlenkou svou
A kolem všichni řvou
Sny jsou slzy
A slzy jsou sny
Tak hochu řvi
Sám se bojíš tmy
Chodíš bez duše
A kdo za to může
Myšlenka tvá
Pořád je zlá
Slza teče po tváři
Protože všichni jsou lháři
A život se hroutí
A tebe to rmoutí
Proto piješ a kouříš
Po smrti toužíš
A sny o Myšlence tvé
Pořád jsou zlé!!!
Komentáře (5)
Komentujících (3)