Touha nikdy neumírá
Depresivní den je dnes
Neštěkne po tobě ani pes
Cítíš se sám, předtuchu máš
Dnes to asi bude hash
Chceš utéct z tohohle světa
A na jazyku ti visí věta
Věta, která tě trápí
Situace, která tě vábí
Pamatuješ si mě
Jak stojím v té tmě
Záblesk kytary v dáli
Když jsme se smáli
Pouhých osmnáct
City jsou past
Sucker dreams
Are obscene !!!
Komentáře (4)
Komentujících (2)