Hledám Tě
Anotace: Je těžké na někoho zapomenout.
Chodím po cestě,kde Tvé stopy jsou,
slyším Tvůj hlas,
větu za větou,
hledám naši lásku,lásku ztracenou
hledám Tě všude,
ve městě i v kavárně,
nikde nejsi k mání,
dívám se na značky aut,
to Tvé tu není
náhle jsem si vzpomněla
na nějaké telefonní čísla,
vytáčím,kde jsi?
když telefon mé SOS vyzvání
já vím,nikdy nečteš knihu dvakrát,
nehledáš co jsi ztratit chtěl,
neříkáš jednu větu stokrát,
jsi rád,že jsi zapomněl
Přečteno 382x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Iwushak..., Kapka, contionor, Aka Kiss, Paulín, 5thelement, floreciente, René Vulkán
Komentáře (2)
Komentujících (2)