Alaseo,Alaseo,zaprvé,ty máš o tajení co říkat,natož psát...zadruhé já nejsem žádný tajnůstkář,a zatřetí tohle je jedna z prvních věcí,co jsem napsala,házím to napřeskáčku,jak se to šikne.
22.02.2009 15:29:00 | Aurora.
ubližit a hned v dalsi sloce ten samy " vers" , myslim, ze by slo nalezt nejake jine slovo...
21.02.2009 20:35:00 | saddova