Trubadůr
Na rohu,
rozdávám úsměv.
Jsem trubadůr,
s loutnou,
zavěšenou na bedrech.
Jsem klaun,
v kabátě.
Černém jako smrt,
Jsem klaun,
v kabátě,
bez nosu.
Tisíc představení,
stovka potlesků,
Sundávám masku,
a život je zas,
šeď-bez lesku.
Přečteno 337x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, lucajda89, Dedillope, kikis, Human Shadow
Komentáře (1)
Komentujících (1)