Bílé noci
Všude tolik sněhu
Mě až oči z toho bolí
Jak se to v jednu barvu slilo
Jak město v noc se ponořilo
Laciné a páchne solí
Když lehám na pohovku
Zřím i tu silnici
Venku je provoz jak na karnevalu
A doma jako v márnici
Ani to ticho neslyším
Mně srdce z toho zbylo
A cítím je jak bije
A to nebije už tolik
Nestačí ten pohled
A nestačí to ticho
Ten důvod, že je bílo
Taky neutěší
...
Světel rej mě dále zdravil
A topení v bytě marně hřálo
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: zlomeny srdce
Komentáře (1)
Komentujících (1)