Jako sníh
Anotace: Ten umí i hřát, stačí ho jen pevně sevřít v dlani
Jako listí barevných stromů do spánku padám,
nad chvílemi posledních dnů unaveně přemítám.
A chtěl bych se ptát,
jestli jsem vážně sobec takový,
vím, nemá cenu lhát,
jen ať každý mi napoví.
Třeba hořkou pravdu o mně.
Jen starost mám,
že zůstanu sám,
ztracenej v týhle době,
život ve vzpomínkách je horší než spát v hrobě.
Tak mi klidu nedá.
Já jen před hvězdami klečím a víru hledám,
snad jen sobě se vrahem stávám.
Jiným život nekazím,
vždyť jen hloupě sním?
A naděje, jak sníh -pomalu taje.
Přečteno 296x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nimo, Vlk v rouše, lucajda89, padající do neznáma, slečna Nefertiti, januve, dream in emptiness, Kapka, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)