Anotace: jak jel Vítek do Prahy. verše skřípou jak stav naší trati. příští rok to spravíme. ale budem muset zvednout jízdné. nezoufejte! na balkáně je to horší!!
Sbírka: Abeceda
U nás se ještě říká: Čekej Debile....tím nemyslím nic proti tobě!!! mě se tvoje básničky líbí :o)
27.02.2009 23:39:00 | Willou
vole kole mě na básni naopak velmi zaujalo, přišlo to jako nějaký deus ex machina :D
já zas nedávno dosti bojovala se stávkami drah ve Francii (trvaly minimálně jeden měsíc), jo a to že mi v ČR prodali kartu junior místo studentské, to se mi taky stalo :)
24.02.2009 23:27:00 | Paralelní možnosti
vole kole a kolik to vyprovokuje reakcí. tak nevím co je na tom nebýt originální :-P
24.02.2009 20:10:00 | Maro Deives
Jo, vole, kole, pokud to bylo vole jako vokativ od volete, ne od vola, mohlo by to být ještě originální. Každopádně jinak to je ovšem dobré čtivo.
24.02.2009 20:02:00 | CorrimsonTom