Nejlepší způsob
Anotace: jak s tím naložit
Všechno to přemýšlení,
a taky přemítání,
jenom do otázek tě vhání,
a kde jsou odpovědi?
Jsem tak nějak mimo,
sám si už nerozumím,
co ze mě zbylo?
A o čem ještě sním?
Je to zmatení,
nejlepší je nechat to plynout,
a po rozednění,
se snad nejasnosti rozplynou.?
Tečka nebo otazník?
Jsem ještě vlastník,
sebe sama?
Další otázky,
nechat je jít,
a starý obrázky,
v sobě najít.
Kéž by to tak šlo,
kdyby se mi vrátilo..
To co mi chybí,
ale co to vlastně je...
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)