Anotace: .........
Lásku........Bože jen tu ne.......
roboti říkají že láska je DAR.......to možná ano ale od nepřítele
27.02.2009 14:04:00 | Lucie Teru
půltóny bolesti a smutku
působivé..
vskutku..
den jako akord..
když vše zlé se slije..
a noc..
kdy půl tón
stále v hlavě žije
nepustíš si něco na spaní přes den?
třeba lásku .o)
27.02.2009 13:33:00 | Bean