Noc..
Vo sne som bol u Teba
zas som sa hral na svetlo
keď si zaspala (treba)
srdce ho neodmietlo
jediný lúč Ti ostal
zabodnutý v ňom navždy
nebráň sa, veď vieš odkiaľ
priletel po sĺz daždi
bozkom je pritisnutý
najprudšie kde sval tlčie
sen ostane bod nultý
bdiem s tmou.. v nej žiadne lúče
Přečteno 329x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, lucajda89, Isobel, spare, sophia92, janewe, Verena, Lota, Kapka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)