Bubny
Klady i zápory deště,
si tiše odříkávám schoulená,
proč kytky nerozkvetly ještě,
vždyť i ty sněženky jen poupata maj´.
A venku tichý buben zvučí
a sem tam kytarový tón,
řekni mi, proč mě takhle mučíš,
já jsem si dávno jistá, že to tebe chci.
Klady i zápory deště
si tiše odříkávám schoulená
a ty se nechceš vázat ještě,
nevím jestli stvořili mě z kovu...
A venku tiché bubny zvučí...
Přečteno 281x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., enigman, Jana M., kikis, WAYWARD, labuť, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)