Anotace: Báseň o tom, jak jedna vteřina dokáže změnit úspěšného člověka v bezmocnou "trosku". Zároveň vede k zamyšlení, zda eutanázii ano, či ne...
Báseň dobrá, donutík k zamyšlení. Jsem zásadně proti eutanázii, ale chápu, že člověka v takové chvíli napadá všechno. Na druhou stranu, pokud má člověk možnost COKOLI dělat neměl by to vzdát. Život je pro život a ne pro smrt. O smrti rozhoduje Někdo jiný, Někdo Kdo ví kdy nás zavolat.
22.03.2009 10:59:00 | Anne Leyyd