V nebi
Anotace: Obyčejné šílenství
V nebi
Z dávných snů vím co mě čeká
I noci bezesné jsou vzácné
Ale jen tahle myšlenka mě leká
Že srdce mé je prázdné
Dlouhá chodba studí, chladne
A já utéct nestíhám
Moje naděj rychle slábne
Jestli tohle rozdýchám
Pak nastaví mi zrcadlo
Přesně na mou tvář
Takhle to bohužel dopadlo
Ted´dostávám svatozář.
Díky bohu v nebi jsem
S anděly zítra posnídám
Pak hlídat budu tebe jen
A věř mi že tě ohlídám.
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, el viento, Pešulka
Komentáře (0)