Nesahej na mě
Anotace: zážitek jedné nedávné noci...
Hej, zlato, nesahej na mě,
Dej ty ruce pryč,
Křičím a hledám marně skrýš.
Usínám
Jako kdybych se zbláznila
Vše se mi vrací
Z té prokleté noci
Jsem uvázaná k psí boudě
Rveš mě za vlasy,
Mám pocit, že mi je vytrháš,
Asi se nechám ostříhat
A spadnu z nebe
Nechci tebe
Nechci tebe
Nechci
Ty víš dobře jak se cítím
Když si rozepínáš poklopec
Když cítím tebe
Tvůj prázdný chtíč
Tvůj sadismus
Dobře to víš
Brečím řvu
A pálí to
Jsem na to sama
Bolí to
Teď
To je ta chvíle,
Kdy nechci dál žít
Kdy nedokážu nikam jít
Zhrzená a pošlapaná
Mně se to nemůže stát
Ta proklatá věta
Jak pravdivě zněla od slečny,
Jako jsem já…
Přečteno 373x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, lucajda89, blue, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)