Cit
Vlasy,
havraní,
srdce,
paleta s barvami.
Ústa,
tichem semknutá,
žije,
přesto nedýchá.
Spoután samotou,
ten co poznal,
lásku,
lásku dvou.
Nemůže vstát,
chtěl jen brát,
ale komu,
cit může dát?
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: K.lara, Holis, Issa, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)