Jsem...zlá
Anotace: Jsem lhářka, jsem zlodějka citů...
Jsem lhářka,
jsem zlodějka citů.
Jsem vráska,
poslední z vrypů.
Jsem tma,
jsem nános špíny.
Jsem zlá,
tak konec s šprýmy.
Jsem konec,
jsem to špatné.
Jsem bolest,
co drápy zatne.
Jsem Pandora,
jsem konec všech nadějí.
Jsem potvora,
uteč dřív než později.
Jsem vzteku moc,
jsem touha.
Jsem noc,
co bude dlouhá...
Přečteno 352x
Tipy 15
Poslední tipující: subrtka, Radek.oslov.Šafárik, Lilly Lightová, Allainila, Tracy Beakerová, enigman, Petbab, carodejka, Alasea
Komentáře (5)
Komentujících (4)