Byli jsme
Anotace: všichni tři šťastní?
Ze začátku dva jsme byli
ze společné láhve pili,-(a byli)
Ze začátku smát se, štěstím hýřit
čistou hladinu nebyl důvod zvířit
Je to v srdci, v jeho melodii
Je to tam, kde všechna svá tajemství skryji -(v duši)
Na zamlžené okno malovat já + ty -(byli jsme)
Další ráno s těžkou hlavou vstát
na nové okno smutně malovat.
Ty sám, já sama, bez něj, bez sebe
Každý večer posílat novou modlitbu do nebe
Pro Tebe?...
Komentáře (0)