Nicota
Pohledy do nicoty
prázdné oči
horoskop věští
velké neštěstí
zlomená křídla andělů
k zemi letadla snílků
padají
řítí se do propasti
své vlastní duše
nevím
toužím
hledám
ametystová mandala
chrání
mojí duši
v bezvědomí
v ústraní
slzy mi padají
do roztrhaných peřin
mořských vln
kde se lodě
ztroskotávají
na dračích útesech
jen
trochu se obětovat
pro lásku
naleznout
poznat
světla zhasnout
svojí duši zavřít
do temné kobky
dnešní den
když mi hvězdy
věští smutek
těžkou ztrátu
těžší než nebe
mezi jehlami nikotinu.
Přečteno 282x
Tipy 19
Poslední tipující: Lenullinka, Holis, enigman, lucajda89, labuť, LucQa, V.N.Losinský, vílí křídla.., ni.va, Princezna.Smutněnka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)