...
Jsem hvězdou, která uhasíná
- v tančícím souhvězdí se vzpíná,
temnotou nocí,
za zvláštních mocí,
tajně a bez pomoci
- na křídlech luny s upřímným pohledem,
v náručí myšlenek,
srdce v drátu se škrtící,
slepá mysl
- při pádu ke dnu
co jen smutek bez snu
...se zrodil
*mění se v zařící zapomnění
ta záře hvězdy,
jenž nebyla a není*
Přečteno 262x
Tipy 14
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Lenullinka, Kapka, Quigleika, NikitaNikaT., labuť, strašidýlko-střapatý, Květka Š., gentoo
Komentáře (2)
Komentujících (2)