nešlo o rozmar...
však jak Písmo praví: marnost nad marnost, všechno je marnost... zůstává otázka, zda setkání s láskou se smí nazývat marností...
z pohledu věčnosti jsme všichni jen ubozí toulaví žebráci...
hezká báseň, přesto, že je smutná
02.03.2009 15:24:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd