Tříhlavá saň
Ve spárech tříhlavé saně,
nechám se unášet do noci...
lesními požáry,
živí se ta zrůda,
jíž není pomoci!
Poslušnost otroků,
mrazí až zalykám...
ubohých několik žen,
kdysi princezen...
tu příšeru nespasí!
Posloupnost pocitů
příčí se v těle,
nikdo neptá se,
proč?
Její hlavy nesrazí!
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, jedam
Komentáře (0)