Samota
Anotace: osamělé lidi někdy jejich samota dožene až na druhý břeh...
Temný pokoj v noci, ve dne
touha po někom, kdo náladu ti zvedne
Slzy smutku polštář smáčí
ticho jen samota tu kráčí
Něco ostrého po ruce klouže
po zemi rozlévá se tmavá louže
A když pak roucho noci tvou kůži odkryje
bude už bílá jako lilie.
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: Syala, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, Iwushak..., Rbb
Komentáře (0)