někdo někdy někam napsal, že "jen moudří lidé si nejsou jisti sami sebou"... ale, asi si tím nebyl moc jistej :)
18.06.2009 23:08:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Napadá mě, jestli by nebylo zajímavé, hodit rým na slovo "chodníku" třeba na závěr, aby to zazvonilo jakoby zdálky. Nechci být chytrej, nechci ani říct, že bych to napsal líp. Vím že ne. A ani s tím navrhovaným rýmem by to nemohlo být lepší. Jen mě to napadlo.
31.03.2009 22:21:00 | René Vulkán
JSI!!!
... víc, než se sobě zdáš ... Přeji Ti se cítit... jako Tě cítíme my... víš, je to fajn pocit, cítit Tě... Tvoji lidskost ;-)
04.03.2009 21:27:00 | Levandule
Život je pes
04.03.2009 19:00:00 | Chancer