Holubice v zlaté kleci
Potřebuji být volná,
konečně se nadechnout.
Tvá klec je příliš pevná,
a já chci vylétnout.
Tak pusť bílou holubici,
na opravdový svět.
Přestaň ji dusit v kleci,
možná se vrátí zpět.
Potřebuji tolik svobodu,
zjistit co mě tíží.
Otevři klec do nočního chladu,
můj odlet se blíží.
Otevřel do zimního mrazu,
tepanou zlatou klec.
Způsobil tím však zkázu,
volnou holubici zabil tím přec.
Přečteno 368x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, kikis, Allainila, Alasea, Psavec, labuť, enigman, J's .., Jarin Kalin
Komentáře (5)
Komentujících (4)