Anotace: ...tak nějak to bude...sebelítost? jo, ta mě baví...tak trochu, spíš konstatování reality...
Ten konec ... :( ... nesouhlasím, jsi vzácný človíček a mám Tě ráda a nejen já, víš ...
07.03.2009 09:13:00 | toužím.jít.dál
Možná malá... cokoli.
Ale velká básnířka, co dává umění, které nehodí se ke klišé být dospělá... vyspělá je Tvá tvorba. Má oblíbená...
05.03.2009 21:15:00 | Nattaen
Já jen... nevím, co k tomu říct... sebedestrukce... občas mám ještě stále tu chuť, znovu tomu začít propadat, jenomže jak už jsme si říkaly - bludný kruh, ze kterého se těžko dostává ven :/ drž se!
04.03.2009 22:59:00 | Andělskými perutěmi chráněna
nebo spíš ještě telátko :)
vítej a zaraď se do stáda
támhle je dnes obzvlášť chutná tráva
prvotřídní zboží
jen smát se a ožít
04.03.2009 21:16:00 | Romana Šamanka Ladyloba