takhle to má zřejmě spousta lidí...To víš..všichni jsme sobci...takys možná přehlídla, když někdo křičel o pomoc...
...ale věř mi, že on se někdo najde..kdo si všimne...ne vždy může pomoci..ale všimne si..
24.05.2009 12:16:00 | Lady Carmila
krásné...mě se tedy moc líbí...občas je přetvářka docela dobré řešení a kolikrát ani nic jiného nezbývá když člověk nechce zatěžovat okolí svými starostmi...ale na jedno sem přišla už dávno...opravdové přátele člověk nikdy nezatěžuje...sou rádi když můžou pomoct a vyslechnout...dílko je povedené zaslouží si tip...
05.03.2009 08:02:00 | malá Čarodějka