Marmeláda
Marmeláda z paže stéká
v očích praská
jeho chmur
se hvězd dotýká
ze rtů prach se víří nocí
mává křídly
smrti chce
už tančí bosí
luny oko sťalo víko
jizvy bolí
tělo řve
ač už si zvyklo
černá múza prohnala se
stébla trávy
tonoucí se
smích v tom hlase
marmeláda rozlila se
po nočním květu
zcela zticha
a stane se zase
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)