Sebevrah

Sebevrah

Anotace: ...

Lakomá a bezostyšná
Falešná a krutá
Taková může se zdát
Třeba ji někdo zranil

Možná nesnáší svět
Hledá pomstu
A i tím nejkrutějším způsobem
Chuť po ni stejně neukojí.

Už je tady!
Myslím, že přichází
Proklínáš ji
Tvé hrdlo strachem úží se

Hledáš nádech
Hledáš život
Hladový obličej
Míří teď k tobě

Přemýšlíš nad snem,
Který sis nesplnila
přemýšlíš nad okamžikem,
který jsi neprožila

Klepe si nohou
Do rytmu
tvého bušícího srdce
Myslím, že už tě má

Teď již vidí každý,
Každičký záblesk hrůzy
Ve tvých modrých očí
Proklínáš ji..

Ale počkej,
Koukni se…
To není smrt,
Kdo tě zabíjí,
Jsi to ty sama…
Autor black4ever, 05.03.2009
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Carver, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí