Věže
Fascinují mě
věže zdola,
připadají mi
jak do nebes štola
Hola
z vrcholku volám...
Miluji lidi
viděné z výše,
kráčí si puzzlem
tak klidně, tak tiše
Klišé,
ale špatně se mi dýše...
A já miluji tu táhlou dálku
a z nebes slyším instrumentálku
na vodní varhany a sedm fléten.
Svět neshoří, svět skončí letem.
Přečteno 350x
Tipy 11
Poslední tipující: Simísek, labuť, Mbonita, WAYWARD, enigman, Tacca, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)