Zlatokopka...
Na bílém polštáři
Rozlité víno.......... bylo
Jak ve špatném scénáři
Připadám si
Má zkažená malá vílo
Když říkáš mi
Nech tu pár věci a jdi
Potřebuji čas na myšlenky
Za oknem slunce a uvnitř hřmí
Když liješ mi, sladký jed do sklenky
Sladký jed a lež
Čiší ze Tvých rtů, zlatokopko
Odnesu si svou bídu
Jen si jdi, běž
A dej mi už konečně chvíli klidu
Pravdu...
Přečteno 478x
Tipy 10
Poslední tipující: ewon, Spadlá z nebe, fuu, enigman, Lota, Kapka, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)