Anotace: Starý příběh v novém hávu vysypal jsem tu z rukávu, když na duši smutek sed', do placu ho dávám hned...
nevěříš lidem, kozorohu,
jedinné, co udělati mohu,
do Tvého srdce poslat šíp,
a na dálku tě políbit...
10.03.2009 12:03:00 | nejsembásník
Labuť tu pěje tichou nocí
než k ránu zemře bez pomoci...
Kdo by jí taky pomáhal?
Každý dnes hýčká jen svůj žal!
;o(
09.03.2009 12:49:00 | Kozoroh 1
labuť tichou píseň zpívá
pár hodin ji ještě zbývá,
zrada totiž hrozně bolí,
sladká slůvka rány hojí
09.03.2009 06:38:00 | nejsembásník