(Jsi) Minulost
Anotace: Dlouho sem nenapsal nic o lásce ani v to nedoufal, .-)budu rád za komentář popřípadě dobrou kritiku.-)
V přítmí
se zatahnutými závěsy
ležel
V myšlenkách
obrazů minulosti
její
vůně
vlasů
rtů
dotyku
a očí
v ních si připadal
jako vězeň s chtíčem
jenž je jeho žalařník
Který ztratil klíče
a nechal rozbít zámek
Bez jídla a vody
cítil se v pokoji
jako ve zdech studených
s mřížemi
na stole
s vodou a jídlem
úplně k ničemu
Že ztratil sebe
a přišel o ní
Přečteno 430x
Tipy 12
Poslední tipující: tato22, Zubr, zuzazu, Ztracená Tereza, WAYWARD, Hazentla, Kapka, Mbonita, LadyCat
Komentáře (3)
Komentujících (3)