Zabíjím svoje sny
Anotace: Zabila jsem svůj sen - uskutečnila jsem ho.
Svůj sen jsem právě zabila,
jen tím že jsem jej uskutečnila.
Že se mi sen splní, neměla jsem strach,
nyní však z něj zbyl jen pouhý prach.
Všichni v něco doufáme, každý o něčem sní,
někdo má to štěstí a sny se mu vyplní.
Je krásné, když se naše sny skutečností stávají
a zároveň smutné když potom umírají…
Přečteno 352x
Tipy 16
Poslední tipující: NikitaNikaT., Karmínka, Vlk v rouše, ONEwithoutFACE, Agniezka, Holis, floreciente, Nergal, páááááááá, Kapka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)