Anotace: zůstal jsem chvíli sám za naší výpravou ve zdánlivě prázdných prostoráh a toto uslyšel...
díky...sám tam nikdy nejezdím. Když musím jet přes Terezín, radši si zajedu 50 km a jedu okolo...
míto to proklaté
démony bohaté
plotem ho ploťte
a klíče zahoďte
řekněte turistům
zavřen je tenhle dům
část rodiny mi zahynula v šoa
19.03.2009 17:26:00 | Ik
Byl jsem i v Osvětimi a to byla síla, poslal bych tam všechny navěřící v holokauts, tuny vlasů, tuny brýlí ...
10.03.2009 16:35:00 | Kars