Anotace: Jen se vypsat ze svých pocitů, nechat je odplynout a najít zase chuť a sílu porvat se s životem...
Obvykle si takovýhle depkárny zakazuju, ale dnes jsem si nemohl pomoct a potřeboval jsem to ze sebe nějak dostat... A sám se divím, jak to zabralo... už je mi o poznání líp :o) Díky moc za tip i komentář :o)
11.03.2009 12:21:00 | Strix