Prším
.
..
prším svůj smutek
ze špatných zpráv
do klína zahazuji
myšlenky
ztrácím se v temnu
jak světluška zkázy
prším svou naději
co na mě hází
usínám na větvi
volně v průvanu
...zůstávám loutkou
veřejného divadla...
obletujíc havrani
krmítko konce zimy
má duše malinkatá
odlétá v zobáku
- s nimi -
..
/navždy/
.
Přečteno 281x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, Markéta Hl., Žqáry, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Dedillope, strašidýlko-střapatý, enigman, Lenullinka, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)